Počeo je nagradni foto-natječaj na temu utjecaja klimatskih promjena

S velikim zadovoljstvom možemo vas obavijestiti kako je u utorak 18.10. započeo nagradni foto-natječaj na temu utjecaja klimatskih promjena u organizaciji Platforme CROSOL.

>>> Potpiši peticiju za pravedniju klimatsku budućnost!

Nagradni natječaj te izložba koja će uslijediti održavaju se u sklopu EU projekta #ClimateOfChange u kojem sudjeluje i CROSOL platforma.

Cilj projekta je pozitivno utjecati na kreatore odluka u Europskoj uniji kako bi se uvele ambicioznije klimatske politike na razini cijele Unije, a koje će omogućiti bolju i pravedniju budućnost za mlade ljudi koji će iskusiti najgore posljedice klimatskih promjena.

Pozivamo sve vas da svojim glasom na našoj Facebook stranici pogurate svog favorita do vrijednih nagrada, a najbolje fotografije naći će se na izložbi sljedeći mjesec u Zagrebu.

Još jednom podsjećamo sve sudionike natječaja na pravila:

#) Kandidati mogu imati do tri fotografije u konačnom izboru, no u slučaju osvajanja više nagrada u obzir će se uzeti samo ona fotografija s najviše reakcija ispod fotografije.

#) Reakcije koje će se smatrati valjanim glasovima su: “Sviđa mi se”, “Srce”, “Podrška”, “Wow” i “Tužno”. “HaHa” i “Ljutito” neće vrijediti kao glasovi.

#) Dijeljenje pojedinih fotografija, kao i cjelokupne galerije se ohrabruje.

#) Glasovanje traje od objave fotogalerije do ponedjeljka 24.10. u 12:00.

#) Konačne pobjednike objavit ćemo nedugo potom na našoj Facebook stranici.

#) O izložbi u studenom u Zagrebu i uvjetima za sudjelovanju u istoj pravovremeno ćemo vas obavijestiti.

Pozivamo vas da budete dio pozitivnih promjena i potpišete peticiju za pravedniju klimatsku budućnost!