crosol nagradni natječaj foto fotografija

Nagradni natječaj za fotografiju na temu klimatskih promjena

CROSOL, platforma za međunarodnu građansku solidarnost Hrvatske, organizira nagradni natječaj za najbolju fotografiju na temu klimatskih promjena te utjecaja klimatskih promjena na migracije i globalnu nejadnakost.

#ClimateOfChange

Nagradni natječaj te izložba koja će uslijediti održavaju se u sklopu EU projekta Climate of Change u kojem sudjeluje i CROSOL platforma. Cilj projekta je pozitivno utjecati na kreatore odluka u Europskoj uniji kako bi se uvele ambicioznije klimatske politike na razini cijele Unije, a koje će omogućiti bolju i pravedniju budućnost za mlade ljudi koji će iskusiti najgore posljedice klimatskih promjena, kao i bolju zaštitu klimatskih migranata.

>>> Više o projektu Climate of Change

Pošalji svoju fotografiju na temu klimatskih promjena i njihovog utjecaja na svijet

Prijava na foto-natječaj treba sadržavati (1) fotografiju, (2) ime i prezime autora/ice, (3) kontakt e-mail i (4) broj mobitela.

Vaše fotografije nam pošaljite na službenu e-mail adresu Platforme: crosol@crosol.hr

Fotografije se prikupljaju u periodu od četvrtka 6.10.2022. do nedjelje 16.10.2022. u 23:59.

Galeriju sa svim pristiglim fotografijama objavit ćemo tijekom dana u utorak 18.10.2022. na CROSOL Facebook stranici. Pobjednik natječaja bit će ona osoba koja na svojoj fotografiji prikupi najveći broj reakcija. Naravno, dijeljenje natječajne fotografije, kao i cjelokupne galerije se ohrabruje.

Glasovanje za pobjednika/cu natječaja trajat će do ponedjeljka 24.10.2022. u 12:00. Pobjednika/cu ćemo službeno proglasiti na CROSOL internetskim stranicama i društvenim mrežama u ponedjeljak 24.10.2022. u jutarnjim satima.

Jedna osoba može poslati maksimalno tri fotografije za sudjelovanje u nagradnom natječaju, no samo fotografija s najvećim brojem reakcija ući će u konkurenciju za osvajanje nagrada.

  1. mjesto: nagradni vaučer u vrijednosti od 200€ (kunska protuvrijednost)
  2. mjesto: nagradni vaučer u vrijednosti od 130€ (kunska protuvrijednost)
  3. mjesto: nagradni vaučer u vrijednosti od 70€ (kunska protuvrijednost)

Izložba fotografija sredinom studenog u Zagrebu

Napominjemo kako ćemo 15 odabranih fotografija, uz dopuštenje autora/ice, izraditi i izložiti u sklopu izložbe koja će se održati sredinom studenog u Zagrebu. O samoj izložbi više informacija objavit ćemo kroz mjesec listopad.

Radujemo se vašim prijavama i fotografijama, naš inbox je otvoren!

>>> Potpiši peticiju za klimatsku pravdu!

Ovaj tekst izrađen je uz financijsku potporu Europske unije. Njegov sadržaj isključiva je odgovornost Platforme za međunarodnu građansku solidarnost Hrvatske i ne odražava nužno stavove Europske unije.