CROSOL IDE U DANSKU I ŽELI VAS POVESTI SA SOBOM!

Pridružite nam se na trodnevnom putovanju u Dansku i naučite sve o Europskom zelenom planu (European Green Deal)

KOGA TRAŽIMO?

VAS! Motiviranu i angažiranu odraslu osobu koja bi željela s nama učiti i proširiti svoje znanje o Europskom zelenom planu

KADA? – Polazak je u ponedjeljak, 25. rujna, a povratak u Hrvatsku u četvrtak, 28. rujna 2023.

VRLO SAM ZAINTERESIRAN/A, ALI…

Nema ali! Vodimo računa o svim praktičnim stvarima. Smještaj, zrakoplovne karte, aktivnosti, obroci… mi se brinemo za sve. Budući da je ovo Erasmus+, svi ti troškovi su pokriveni. Sve što nam treba je vaša prisutnost, motivacija i aktivno sudjelovanje. Detaljniji program slijedi naknadno.

TKO OVO ORGANIZIRA?

CROSOL od 2021. godine surađuje s organizacijama civilnog društva Europska kuća Ryckevelde (Belgija) i DEO (Danska). Okupila nas je zajednička potreba (i želja) da radimo na edukaciji odraslih i više ih uključimo u europske teme. Naše prvo postignuće bila je e-knjiga o Europskom zelenom planu s perspektivama tri uključene države članice EU-a. Zatim smo ovu temu produbili u dvije online debate: “Utjecaj energetske krize na zelenu tranziciju” i “Doprinos željezničkog prijevoza zelenoj tranziciji u EU”. Sada je vrijeme da krenemo korak dalje i razmijenimo znanja koje imamo u sklopu naših organizacija, i u to učenje uključimo i druge.

Za našu prvu pravu razmjenu, DEO organizira trodnevni događaj pun radionica, predavanja, debata,  i drugih aktivnosti na temu ‘Europski zeleni plan’. Svaka organizacija koja sudjeluje dovest će 10 motiviranih odraslih osoba iz svoje zemlje. Jedinstveno međunarodno iskustvo i razmjena znanja je zajamčena!

ŽELIM SUDJELOVATI!

Želite li sudjelovati u ovom jedinstvenom međunarodnom iskustvu? Prijavite se do ponedjeljka 3. srpnja putem ove poveznice: https://forms.gle/uucasBpW5XR93aALA

VAŽNA NAPOMENA: Zbog aktivnog sudjelovanja u razgovorima i radionicama važno je da svi sudionici raspolažu konverzacijskim znanjem engleskog jezika.

Vidimo se!