Tko je tko

Branka Juran
CROSOL, Koordinatorica platforme CROSOL
Email
Branka je s ulogom koordinatorice Platforme za međunarodnu građansku solidarnost Hrvatske (CROSOL) započela 2015. godine. Do danas je na vođenju projekata i koordinaciji mreža civilnog društva prikupila 20 godina iskustva, s naglaskom na temama kao što su ljudska prava, društveno poduzeništvo, humanitarna pomoć, itd.

Gordan Bosanac
CROSOL Koordinator komunikacija i savjetnik zagovaranja
Email
Gordan je donedavno radio kao analitičar javnih politika u Centru za mirovne studije. Od 2014. do 2018. godine obnašao je funkciju predsjednika Upravnog odbora Platforme za međunarodnu solidarnost Hrvatske (CROSOL). Njegova ekspertiza u području zagovaranja (razvojne suradnje, vanjske politike, ljudskih prava, sigurnosti i izgradnje mira) i komunikacije usko je vezana uz neprofitni sektor.

Zrnka Kušen
CROSOL Voditeljica financija
Email
Zrnka ima preko 16 godina radnog iskustva u ulozi voditeljice projekata na nacionalnoj, EU i internacionalnoj razini. Uzevši u obzir dugogodišnje iskustvo rada na projektima, Zrnka posjeduje znanja i vještine vođenja projektnog ciklusa, nadzora provedbenih procesa, koordinacije aktivnosti članova projektnog tima, praćenja i analiziranja projektnih indikatora, komunikacije s provedbenim tijelima, koordinacije i izrade narativnih i financijskih izvještaja.

Kristijan Kovačić
CROSOL Koordinator zagovaranja
Email
Kristijan se pridružio projektnom timu Platforme za međunarodnu građansku solidarnost Hrvatske (CROSOL) 2019. godine kao koordinator zagovaranja. Prethodno je bio angažiran kao asistent za politike visokog obrazovanja u Institutu za razvoj obrazovanja i član Upravnog odbora Mreže mladih Hrvatske. Područja njegove ekspertize obuhvaćaju politike visokog obrazovanja, građanski odgoj, aktivnu građansku participaciju i politike za mlade.

Ana Bešker
CROSOL Logističarka i administratorica
Email
Ana radi kao logističarka i administratorica u Platformi za međunarodnu građansku solidarnost Hrvatske (CROSOL). Magistra je sociologije, a njeno radno iskustvo se bazira na višegodišnjem vođenju projekata u studentskim udrugama te konzultantskim uslugama za administraciju na projektima financiranim sredstvima EU.